Vrijdag 17 april 2015 was Clash of the Titans, de Utrechtse bandwedstrijd waar ook Hart & Linden aan mee deden. Man, o, man, wat een avontuur was het. 

#18.
Als je mee doet aan een bandwedstrijd moet je ook wel een band hebben. Olav van der Spree (singer-songwriter/(bas)gitarist) en Caspar Rijbroek (drummer) waren bereid ons bij te staan in dit uur der strijd. 

Zaterdagen oefenen bij Db's, langzaam het gevoel krijgen van een band, wat een lol, wat een ervaring. Leuke en gekke mensen ontmoet, mensen met een tatoeage op hun voorhoofd, ruitjesbloezen, mannen met lange haren, woeste stemmen en een zwaar goed hart. Het was een toptijd. De afsluiter, de avond zelf, was een waas van vrienden, bier, lach en schoudergeklop. En op dat podium stond er af en toe echt een band. Niet slecht in zo'n korte tijd. 

olav en Caspar, zwaar dank voor jullie bijdrage aan onze sound, we zijn echt gegroeid door jullie. Binnenkort met de fles Jack Daniels erbij gaan we nog eens nagenieten. Terechte winnaar van de avond was S.A.T.E.R., gefeliciteerd jongens! De jury vond onze nummers mooi. En wij gaan vast nog wel eens verder met deze formatie, want een band, dat is verslavend.